3Д честитка „Среќен 18-ти роденден на мојата прекрасна ќерка“


…Роденденска…

Букет од срца,

Торта од љубов,

Подароци во боја,

Фотки полни младост,

Игра во ритамот-

Среќна 18ка!!!

Уникатна 3Д честитка „Среќен 18-ти роденден на мојата прекрасна ќерка“. Клучни зборови: девојка, 18-ти роденден, вљубена во фотографирање и хип-хоп (членува во AQUA DANCE CLUB), фотоапарат Nikon 3100D, сака весели бои (портокалова, тегет, бела, бордо), ѓердан.

Честитката може да се закачи на ѕид како слика. Спакувана е во кутија изработена според нејзини димензии.

Димензии на честитката 16 х 11 cm.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго