3Д честитка „70 years young“


Уникатна 3Д честитка „70 years young“. 


Подарок за 70-от роденден на својот татко кој оваа година го доби најубавиот подарок, својот внук!  Златна честитка за златниот дедо!!!


Честитката е изработена според фотографија која може да ја погледнете. 


Сите елементи се минијатури изработени од хартија. На задната страна од честитката се пишува посвета. Може да си ја закачите на ѕид како слика. Димензии на честитката 16cm х 13cm.

Честитката е спакувана во кутија изработена од мене.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго