3Д честитка „Нашето тигарче Max“


Уникатна 3Д честитка „Нашето тигарче Max“. 


Подарок за првиот роденден на Мах од баба и дедо.

Честитката е изработена според фотографии кои може да ги погледнете. 


Сите елементи се минијатури изработени од хартија. На задната страна од честитката се пишува посвета. Може да си ја закачите на ѕид како слика. 


Димензии на честитката 30cm х 25cm. Ова е најголема 3Д честитка што досега сум ја направила. 

Честитката е спакувана во кутија изработена од мене.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго