3Д честитка „Бебе и Месечина“

€12,90 (800 ден.)Милата месечинка....Моја 

Нежната снегулка.....Моја 

Милите обравчиња...Мои 

Мoja...моја е вселената цела!

Уникатна 3Д честитка „Бебе и Месечина“. Клучни зборови: бебе, девојче, Месечина, ѕвезди, снегулки. Димензии 11cm х 13cm. Честитката може да се закачи на ѕид како слика. Честитката е спакувана во кутија изработена според нејзини димензии.  • Online - (додадете изработки во кошничката и платете со картичка)
  • facebook.com/anicasolevaorigami - (Пратете ми порака, испорака и наплата по договор)
  • contact@anicasoleva.com - (Пратете ми порака, испорака и наплата по договор)

Бесплатна испорака во Велес на договорено место. Бесплатна испорака во Скопје (место Соравиа - Центар) Пон-Пет 08:00-16:00.

Испорака преку kurir-sk.mk

Подигнувањето од Курир пошта е 70 ден. во следните градови: Битола, Прилеп, Скопје, Кавадарци, Неготино, Велес, Тетово, Гостивар, Кичево, Струга, Охрид, Ресен, Демир Капија, Гевгелија, Валандово, Струмица, Радовиш, Штип, Градско, Куманово, Свети Николе, Кочани, Виница, Демир Хисар, Дебар, Македонски Брод, Крушево, Крива Паланка, Кратово, Пробиштип, Македонска Каменица, Делчево, Пехчево, Берово, Дојран, Богданци.

Испорака до адреса за 100 ден.

За нарачки над 1000 ден. бесплатна испорака.