3Д честитка „Happy 60th Birthday dear colleague“


Уникатна 3Д честитка „Happy 60th Birthday dear colleague“. 


Подарок за 60-от роденден на својот колега, програмер.


Честитката е изработена според фотографија која може да ја погледнете. 


Сите елементи се минијатури изработени од хартија. На задната страна од честитката се пишува посвета. Може да си ја закачите на ѕид како слика. 


Димензии на честитката 20cm х 15cm.


Честитката е спакувана во кутија изработена од мене.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго