Украс за свеќа „Малиот принц“

€8,10 (500 ден.)Темата за украсување на крштенката на Константин е „Малиот принц“. За таа потреба го направив „Малиот принц“ (минијатура) која се прикачува на свеќата. Оваа минијатура е заштитена со цел после крштенката да се користи како украс во домот. Идејата беше на кумата, според тортата да се направат и свеќите. За другата свеќа направив буква „К“ (Константин) која се закачува на свеќата.


  • Online - (додадете изработки во кошничката и платете со картичка)
  • facebook.com/anicasolevaorigami - (Пратете ми порака, испорака и наплата по договор)
  • contact@anicasoleva.com - (Пратете ми порака, испорака и наплата по договор)

Бесплатна испорака во Велес на договорено место. Бесплатна испорака во Скопје (место Соравиа - Центар) Пон-Пет 08:00-16:00.

Испорака преку kurir-sk.mk

Подигнувањето од Курир пошта е 70 ден. во следните градови: Битола, Прилеп, Скопје, Кавадарци, Неготино, Велес, Тетово, Гостивар, Кичево, Струга, Охрид, Ресен, Демир Капија, Гевгелија, Валандово, Струмица, Радовиш, Штип, Градско, Куманово, Свети Николе, Кочани, Виница, Демир Хисар, Дебар, Македонски Брод, Крушево, Крива Паланка, Кратово, Пробиштип, Македонска Каменица, Делчево, Пехчево, Берово, Дојран, Богданци.

Испорака до адреса за 100 ден.