Срце од пеперутки

€8,10 (500 ден.)Уникатен свадбен коверт или честитка (по повод денот на вљубените). Сопствен избор на бои.

Доколку сакате да си ја направите оваа честитка погледнете го мојот видео туторијал: DIY Valentine CardБесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго