Разиграни ромбови

€13,00 (800 ден.)Дизајнирам накит од хартија изработен со различни техники: оригами, квилинг. Накитот е многу лесен, цврст (заштитен со водоотпорен слој) и траен. Ќе го добиете во оригами кутивче изработено од мене.


Моја препорака е дека накитот може да се носи и на дождливо време, но да не се капете со него. Во случај да ви се допаѓа дизајнот, но бојата не е соодветна слободно пратете порака.

Направи сам: DIY Origami Geometric NecklaceБесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго