„Estrella flor“ кушудама топка

€16,20 (1000 ден.)„Estrella flor“ кушудама топка (креација на Erny). Идеална е како украс во домот. Составена е од 60 парчиња.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго