Бисера

€32,50 (2000 ден.)Специјална нарачка за Бисера. Димензии на рамката 21х30 cm или А4 формат. Сликата се продава со рамка.

Направи сам: DIY Paper Quilling Name Bisera 🦩🦩Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго