Ѓорѓи

€32,50 (2000 ден.)Специјална нарачка за Ѓорѓи кој многу го сака Мики Маус. Димензии на рамката 21х30 cm. Сликата се продава со рамка.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго