Златно дрво

€24,40 (1500 ден.)Уникатна врамена слика „Златно дрво“ кое ќе го краси вашиот дом. 

Димензии на рамката А4 формат (21cm x 30cm).

Направи сам: DIY Wall Decor: Golden TreeБесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго