Срце

€32,50 (2000 ден.)Уникатна врамена слика. Истата не може да се повтори, но може да се направи слична.

Димензии на рамката 21х30 cm или А4 формат.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго