Лав

€40,50 (2500 ден.)Подарете уникатна слика „Лав“.

Смели, мили, добродушни, лојални, чесни, забавни, креативни, добри организатори, отворени, со добро чувство за хумор, комуникативни, добри љубовници, лидери.

Димензии на сликата А4 формат (21 х 30cm).Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго