Love Birds

€32,50 (2000 ден.)Уникатна врамена слика „Заљубени птици“. Идеален свадбен подарок, подарок за твојот сакан/а. По желба може да се напише текст во белиот простор под птиците. 

Димензии на сликата 21 х 30 cm или А' формат

Направи сам: How to make Quilling Love Birds 🦜❤️🦜

Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго