Love

€32,40 (2000 ден.)Уникатна врамена слика. Истата не може да се повтори, но може да се направи слична.

Димензии на рамката 21х30 cm или А4 формат.

Направи сам: DIY Quilling Letters "Love"Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго