Македонска пеперутка (Филигран од хартија)

€29,40 (1800 ден.)Уникатна врамена слика со македонски мотив - пеперутка. Изработена е од хартија. Сликата се продава со рамка. Димензии на рамката 13х18cm.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго