„Cherry blossom“ кушудама топка

€22,70 (1400 ден.)„Cherry blossom“ кушудама топка, идеална како украс во домот. Белата топка е составена е од 30 парчиња. Во комплет со 4 кушудама топки.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго