Паун (Peacock)

€40,50 (2500 ден.)Уникатна врамена слика „Паун“. Идеален подарок за сите љубители на оваа прекрасна птица.

Димензии на сликата 21 х 30 cm или А4 формат.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго