Тениски рекети

€8,10 (500 ден.)Дизајнирам накит од хартија изработен со различни техники: оригами, квилинг. Накитот е многу лесен, цврст (заштитен со водоотпорен слој) и траен. Ќе го добиете во оригами кутивче изработено од мене.


Моја препорака е дека накитот може да се носи и на дождливо време, но да не се капете со него. Во случај да ви се допаѓа дизајнот, но бојата не е соодветна слободно пратете порака.


Сакам да дизајнирам накит врз основа на вашите идеи и желби.Бесплатна испорака во Велес на договорено место.

Испорака преку Карго